Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 5-skuespiller: – Slutt å tro på lekkasjer om GTA 6

«Michael» har noe å melde.

Michael i Grand Theft Auto V.
Rockstar

Det har flagret med mer og mindre troverdige rykter om Grand Theft Auto VI de siste månedene. Ja, selvfølgelig er det noen hos Rockstar som pusler med et eller annet relatert til et nytt Grand Theft Auto-spill, men detaljene er det verre med. Noen hevder å vite noe om Vice City-tilknytning, andre hevdet at en annonsering av spillet skulle komme i slutten av mars. Mye av dette er tynt.

Nå har Ned Luke – stemmeskuespilleren til Michael De Santa i Grand Theft Auto V – slengt inn sin egen kommentar om rykteflommen. I en livesending sammen med Shawn Fonteno, som er stemmeskuespilleren til Franklin i Grand Theft Auto V, ber han folk roe seg.

– De sier at GTA 6 skal skje i Vice City – hvordan får alle disse folka tak i denne informasjonen? Folkens, skjønner dere det ikke? Ikke tro på noe du ser på nettet fra «BossManF**TheWorld» eller hva nå enn navnet hans er, eller noen av disse folka. De har ikke noe innsikt. De er bare «clickbait». Dersom du hører det fra Rockstar, så vet du at det er sant, sier han oppgitt.

Livesendingen har siden blitt tatt ned, men ble – som alt annet på Internett – ble det foreviget av en fan. Se et opptak nedenfor.

Rockstar har vært ordknappe om en oppfølger til det velkjente sandkassespillet. De har såvidt sagt at de vurderer ideer om Grand Theft Auto VI (i 2013!), og uttrykt at det kan være vanskelig å lage et slikt spill i dagens verden. Nylig rundet Dan Houser – en av Rockstars nøkkelfolk og grunnleggere – av karrieren sin hos studioet.

Rockstars nyeste spill er Red Dead Redemption 2, som først kom på PlayStation 4 og Xbox One i 2018. En PC-utgave ble sluppet sent 2019.

Siste fra forsiden