Grand Theft Auto VI

Fans tror de har funnet bevis for hvor det neste GTA-spillet finner sted

Rockstar Games

Syv år etter lanseringen av Grand Theft Auto V har Rockstar enda ikke sagt noe om en eventuell oppfølger. Det har imidlertid ikke hindret fans og konspirasjonsteoretikere i å spekulere om seriens fremtid, og nå har en ny teori kommet frem om en mulig setting.

Kryptiske hint

Kan noen si «konspirasjonsteori»?
Imgur/yc007

En nylig lansert tilleggspakke for GTA Online, kalt Open Wheel Racing, lanserte en rekke baner for spillere å frese rundt på. Ifølge en forumbruker kan banen som heter Height of Soceity ligne litt på deler av Nord-Amerika – i alle fall dersom man legger absolutt all godvilje til – nærmere bestemt Florida og Mexico.

Tanken er derfor at at Grand Theft Auto VI vil foregå i Vice City, den Rockstar-skapte byen som er inspirert av Miami i nettopp Florida. I tillegg vil deler av historien foregå i Mexico, lyder teorien. Klyper med salt, og alt det der.

Vice City var for øvrig byen der spillet Grand Theft Auto: Vice City, fra 2002, fant sted.

Ikke overraskende har Rockstar så langt latt være å svare på spørsmål om ryktene, og vi forventer heller ikke å høre noe før utvikleren selv kommer med en eventuell kunngjøring. Dermed er det bare å vente og se.

En ting vi derimot vet sikkert er at fremtidige spill fra Rockstar vil produseres uten Dan Houser ved roret. Mannen som var med å skape Grand Theft Auto, Red Dead Redemption og en rekke andre spill forlot nemlig selskapet i begynnelsen av februar.

Les også: Alle spill med gambling får anbefalt aldersgrense på 18 år »

Siste fra forsiden