Gratis atomkrig neste helg

Har du lyst til å teste fullversjonen av DefCon? Neste fredag kan du gjøre det, helt gratis.

Den britiske utvikleren Introversion har kunngjort at alle som ønsker det vil kunne teste fullversjonen av atomkrigspillet DefCon fra fredag 24. august til mandag 27. august.

For å ta del i denne gratisperioden trenger du bare å laste ned spillets prøveversjon, som i den aktuelle perioden kan midlertidig låses opp uten at du behøver å legge inn noen kode.

I DefCon er målet rett og slett å utrydde motstanderne i et tenkt atomkrigsscenario på åttitallet. Verden presenteres gjennom et kaldt oversiktskart, hvor du får se motstandernes byer og militærinstallasjoner.

Spillerne må ta kontroll over nasjonens atomvåpenarsenal, og bruke dette så strategisk som mulig (for å ta knekken på flest mulig sivile og ødelegge fiendens militærmakt) samtidig som de prøver å forsvare byene og militærinstallasjonene sine fra fiendens angrep.

Dette gjøres ved hjelp av rakettsiloer, atomubåter, radarstasjoner og mye mer. DefCon kan spilles både alene (da mot datastyrte motstandere) og over nettet, og vi får blant annet mulighet til å spille i sanntid.

Siste fra forsiden