Gratis ekspansjon til Sacred

Ascaron har akkurat kunngjort en gratis ekspansjonspakke til Sacred, samt en nyversjon av spillet som heter Sacred Plus.

Ascaron kommer til å lansere en stor gratisekspansjon til rollespillet Sacred. Oppdateringen vil bli lansert i oktober, samtidig med at Ascaron gir nye kjøpere muligheten til å skaffe seg spillet i form av Sacred Plus - en ny versjon av Sacred som inneholder både originalspillet og ekspansjonspakken, samt alle de oppdateringene som er lansert til nå.

Den nye ekspansjonspakken vil komme med to nye regioner og to nye sett med oppdrag, inkludert en haug med underoppdrag. I tillegg får vi fem nye monstre og et nytt "sjefsmonster", seks nye våpensett (ett per karakterklasse) og femten nye våpentyper.

Dette er naturligvis gode nyheter for rollespillelskere på PC, enten de allerede har skaffet seg Sacred eller vurderer å kjøpe det. For mer informasjon om dette spillet, som kan sammenlignes med titler som Diablo og Divine Divinity, kan du sjekke produktsiden vår eller spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden