Gratis flerspiller i Hellgate: London

Bill Roper fra Flagship Studios forteller at Hellgate: London kommer med mulighet for gratis flerspiller, men at man kanskje må betale for MMO-mulighetene.

I løpet av de siste dagene har det hersket en del forvirring om flerspillerkomponenten i det Diablo-inspirerte actionrollespillet Hellgate: London. Nå har Flagship-sjef Bill Roper forsøkt å oppklare situasjonen, samtidig som han understreker at selskapet ikke har gjort tatt noen endelige beslutninger i forhold til abonnementsavgift enda.

Først og fremst forteller han (til nettstedet Shacknews) at spillet definitivt kommer med gratis flerspillermuligheter. Disse vil imidlertid ha enkelte begrensninger i forhold til de tidligere omtalte MMO-mulighetene, men den vil være tilgjengelig for alle, noe som burde glede de som ser frem til denne tittelen.

I forhold til MMO-mulighetene, er det klart at disse kommer til å koste penger å drifte, og dette betyr at spillerne må regne med å betale for driftingen på en eller annen måte. Hvordan dette vil foregå er imidlertid ikke klart. Det kan være snakk om standard abonnementsavgift, eller noe mer utradisjonelt, som å legge ut spillobjekter for salg til spillerne (gjennom "mikrotransaksjoner", som i mange koreanske MMO-spill).

For mer informasjon om Hellgate: London og flerspillermulighetene spillet får, kan du ta en titt på et nytt intervju hos Shacknews.

Siste fra forsiden