Gratis svineri fra Stormregion

Folkene bak Codename: Panzers har kommet i julestemning, og gir bort det første spillet deres; strategispillet S.W.I.N.E.

I S.W.I.N.E. har den brutale grisediktatoren Steelfang ledet hæren sin i en invasjon av de fredelige kaninenes nasjon, CarrotLand. Etter to ukers kamphandlinger har mesteparten av RabbitLand blitt ødelagt, og nå er hovedstaden under beleiring.

Kaninenes eneste håp for frihet er å sette i gang et effektivt geriljaangrep ved hjelp av lette, mobile tropper. For å lykkes med dette, trenger de en kløktig leder med gode strategiske og taktiske egenskaper, og de håper selvsagt at dette er en beskrivelse som passer på deg.

S.W.I.N.E. er et sanntidsstrategispill hvor du får lede kaninenes kamp mot de fæle grisene (eller grisenes krig mot de pinglete kaninene, om du heller vil det). Opprinnelig ble det gitt ut av Fishtank Interactive, men nå har utviklerne i Stormregion besluttet seg for å gi det ut på nettet, helt gratis.

Installasjonsfilen er på litt i overkant av 700 MB, og spillet er ferdig oppdatert til versjon 1.4. Du finner det her:

Forresten; vi dekker vanligvis ikke flash-spill på Gamer.no, men japanske Eyemaze har nå lansert en juleversjon av det fabelaktige og underfundige spillet Grow. Her må du "vokse" et juletre. Ta en titt hvis du har tid.

Siste fra forsiden