Gratis Team Fortress 2 i helga

Nytt brett og mer leketøy for legen

Valve oppdaterer Team Fortress 2 og byr samtidig på gratis spilling til helgen.

Valve er klar med «Gold Rush»-oppdateringen til det kritikerroste lagbaserte skytespillet Team Fortress 2. Her får du både et flunkende nytt brett og de første våpnene i et nytt belønnelesesystem Valve skal integrere i Team Fortress 2.

Denne karen kan bli din i helga.

Oppdateringen vil sikkert glede eksisterende Team Fortress 2-spillere. De andre kan fra 2. til 4. mai prøve fullversjonen helt gratis, så lenge man er registrert med en Steam-konto (også gratis).

Det nye brettet i oppdateringen byr på en helt ny modus: Det blå laget må forsvare en bombe som sakte, men sikkert beveger seg mot tre røde hovedkvarter. Det røde laget vinner hvis de klarer å stoppe bomben, og det blå laget vinner hvis de sprenger alle tre hovedkvarterene.

Oppdateringen gir også for første gang spilleren mulighet til å låse opp nytt utstyr ved å klare ulike mål («achievements»). Foreløpig er det kun legeklassen som får denne muligheten. Det er totalt 36 slike «achievements», og for hver tolvte man klarer får man et nytt våpen skreddersydd for legen. De andre åtte klassene loves tilsvarende belønninger senere.

Siste fra forsiden