Ground Control 2

Vi har allerede fått sjansen til å se hvordan enspiller-gameplayet i Ground Control II arter seg - nå er det på tide å finne ut hvordan det fungerer i flerspiller.

Flerspillerdemoen av den etterlengtede etterfølgeren til Ground Control er her, og den ser ut til å inneholde mer enn nok innhold til at en nedlasting kan rettferdiggjøres. Demoen inneholder to øvingsoppdrag og tre flerspillerkart, og i tillegg kommer den med ett enspillerkart fra den tidligere utgitte enspillerdemoen. På den måten vil også de som primært er interessert i flerspiller kunne finne ut hvordan enspillerkomponenten fungerer.

Demoen kommer med to spillbare fraksjoner: NSA (Northern Star Alliance) og de nomadiske Vironerne. Disse fraksjonene er svært ulike hverandre, og skulle gi et godt inntrykk av det taktiske og strategiske mangfoldet i spillet. Demoen kommer også med en introduksjon til Massive Entertainment sin spill-lobby, Massgate. Ved hjelp av Massgate kan spillere starte nye flerspillerspill eller hoppe inn i eksisterende spill.

Hvis du er en seriøs sanntidsstrategispiller vil du også ha interesse av å vite at det arrangeres et mesterskap 12. juni, hvor de beste demo-spillerne kan vinne en rekke ulike premier. Mer informasjon om dette finner du på spillets nettsted.

Demoen er på 213 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden