GT Legends lanseres i oktober

Den internasjonale utgiveren av bilspillet GT Legends har nettopp fortalt oss at utviklingen er i rute, og at spillet blir lansert i begynnelsen av oktober.

I en pressemelding i dag forteller 10Tacle, utgiveren av GT Legends, at utviklingen av GT Legends er i rute, og at SimBin er inne i den siste og avgjørende testeperioden nå. En internasjonal lansering kan ventes i begynnelsen av oktober.

I bilspillet GT Legends blir vi tatt med tilbake til tiden da menn var menn og biler var biler (og ikke datamaskiner på hjul). SimBin har skaffet seg de nødvendige lisensene til å gjenskape FIA GTC '65, FIA TC '65 og FIA GTC-TC '76, med over nitti klassiske bilmodeller, som Porsche 906, Ford Mustang, Corvette Stingray, Austin Mini Cooper S, Ford Capri og Mercedes 300. Disse fartsmonstrene får svi gummi på noen av tidenes mest berømte europeiske baner.

Spillet skal komme med en rekke forskjellige spilltyper, samt fem ulike vanskelighetsgrader, slik at det forhåpentligvis blir litt mer nybegynnervennlig enn det autentiske men uhyggelig vanskelige GTR. Det ser også ut som at spillet får et sårt trengt karrieremodus, da pressemeldingen fra SimBin forteller at kun de beste førerne vil kunne få råd til å skaffe de ypperste bilene for laget sitt. Ellers loves vi en ny spillmotor, forbedret grafikk og det samme fokuset på realisme som GTR hadde.

- Vi er spesielt stolte over den nye og forbedrede DirecX9-grafikkmotoren som gir oss fotorealistiske løp, takket være Shader-støtten og en nydelig dynamisk natt- og dag-syklus, forteller pressemeldingen.

Sammen med kunngjøringen ble vi overlevert femten nye skjermbilder, som dere kan titte på i vårt bildegalleri.

Siste fra forsiden