GTA: Liberty City Stories får nettsted

På det nylanserte nettstedet til GTA: Liberty City Stories finner du blant annet musikk fra spillet, noen videosnutter og et lite innblikk i de forvirrede hodene til innbyggerne i Liberty City.

GTA-konseptet passer bedre for en håndholdt plattform enn det man egentlig skulle tro når en tenker på spillenes enorme størrelse. GTA-spillene har nemlig alltid vært lette å hoppe inn i, for å se hvor mye skade en kan gjøre på kortest mulig tid eller hvor lenge en kan holde en stadig større politistyrke unna (samtidig som en gjerne selv spiller "vigilante" og jager kriminelle). Med Liberty City Stories for PSP ser det ut som at serien endelig får det håndholdte spillet den har fortjent.

Til nå har Rockstar Games, som vanlig, vært rimelig tilbakeholdne med informasjon og skjermbilder fra GTA: Liberty City Stories, men nå har de lansert spillets offisielle nettsted. Her finner du blant annet deler av spillets lydspor, som ser ut til å bli svært tro mot det vi er vant med fra serien. I tillegg kan du lete deg frem til noen små trailere, flere skjermbilder og litt informasjon om de forskjellige merkverdige personlighetene du vil møte i Liberty City.

Som vanlig med Rockstar Games får vi også servert en haug tøvete og halvrelaterte internettsider, slik som for eksempel dette nettstedet dedikert til å stenge ned den umoralske pestbyllen kjent som internett (nettstedet forteller blant annet at djevelen bruker internett hver dag, og at før internett dukket opp fantes det ikke problemer overhodet). Lenker til flere psykotiske nettsteder finner du ved å navigere deg rundt på nettstedet til Liberty City Stories.

Siste fra forsiden