GTA: Liberty City Stories utsatt

Take 2 har informert oss om at Grand Theft Auto: Liberty City Stories på PSP nok en gang er utsatt i Norge.

I en kortfattet kunngjøring på e-post forteller Take 2 at det kommende PSP-spillet Grand Theft Auto: Liberty City Stories er utsatt til 2. desember i Norge og store deler av Europa. Dette er andre gangen den europeiske versjonen av spillet blir utsatt her til lands. I britiske butikker har spillet vært offisielt tilgjenglig siden 4. november, og det vil være mulig å kjøpe spillet i norske butikker som importerer fra Storbritannia.

Take 2 ønsker ikke å kommentere utsettelsen ovenfor media. Hvis man skal spekulere, så kan årsaken til utsettelsen ligge i at spillet enda ikke har fått en PEGI-merking. I Storbritannia opererer de med et eget system (BBFC) for merking av voksenspill.

I motsetning til det forrige håndholdte Grand Theft Auto-spillet, som kom til Nintendo GBA, vil Grand Theft Auto: Liberty City Stories på PSP være i full 3D, og vi loves en helt original historie. I tillegg fortelles det at vi får massevis av nye oppdrag, og all den friheten og dybden som kjennetegner de store spillene i serien.

Dessuten skal Liberty City Stories visstnok være like profesjonelt produsert som de andre, store GTA-spillene, noe som sikkert betyr at vi får lisensiert musikk og kjente skuespillere. På E3 2005 ble det fortalt at spillet ville levere en opplevelse ulikt noe annet på en håndholdt spillemaskin, samtidig som det beholder alle de elementene som har gjort de andre spillene i serien berømte.

GTA: Liberty City Stories får også en omfattende flerspillermodus som inneholder syv forskjellige spilltyper, blant variasjoner av ”deathmatch” og ”capture the flag”. Spillerne kan låse opp 60 nye karaktermodeller og "skins" for flerspillermodusen.

For mer informasjon om GTA: Liberty City Stories og flerspillermodusen kan du besøke spillets offisielle nettsted. Der får du også høre og se musikk og video fra spillet.

Siste fra forsiden