GTA: San Andreas til PC

Take 2 har akkurat bekreftet at GTA: San Andreas kommer til PC. I tillegg forteller de litt om GBA-versjonen av GTA og skaper forvirring om Duke Nukem Forever.

Det var i et investormøte at nyheten om PC-versjonen av GTA: San Andreas ble sluppet. De fleste av oss har nok allerede antatt at spillet ville komme til PC, slik som de tidligere spillene i serien har gjort, men inntil nå har ikke Take 2 eller Rockstar kommet med noen offisiell bekreftelse av dette.

Nå er det imidlertid klart at PC-eiere vil få kjøpe GTA: San Andreas til våren eller sommeren neste år (altså i selskapets tredje finanskvartal, som går fra 1. mai til 31. juli). Ingen overraskelser her i gården, altså, men det er godt å få det bekreftet. Det selskapet imidlertid ikke har sagt noe som helst om er en Xbox-versjon, så eiere av Microsoft sin spillkonsoll må nok bare vente og se hva som skjer.

I tillegg har Take 2 fortalt at GBA-versjonen av GTA snart er ferdig, og vil lanseres mot slutten av oktober. Denne versjonen vil, på samme måte som konsollversjonene, få aldersbestemmelsen "Mature" i USA, noe som ikke akkurat er vanlig for GBA-spill. Take 2 forteller forøvrig også at de vil gi ut to nye Rockstar-spill i løpet av neste år.

På det samme investormøtet klarte Take 2-sjefen Rich Roedel å skape litt forvirring om Duke Nukem Forever. Han sa nemlig at utviklerne (3D Realms) benyttet seg av Doom 3-teknologien, en nyhet som raskt spredde seg ut på nettet. 3D Realms har imidlertid vært raske til å avkrefte dette; de bruker naturligvis fortsatt Unreal-motoren.

Siste fra forsiden