GTR 2 lanseres til sommeren

Bilsimulatorentusiaster har en liten godbit i vente; 10tacle Studios har kunngjort at de vil lansere GTR 2 til sommeren.

Den seriøse bilsimulatoren GTR nøt stor suksess, og nå er det klart at etterfølgeren vil lanseres til sommeren. GTR 2 vil, i følge den kortfattede pressemeldingen fra 10tacle Studios, sette standarden nok en gang, denne gangen med en ny grafikkmotor (basert på DirectX 9) som tillater en nesten fotorealistisk avbildning av baner og biler.

Ellers skal kjøremodellen være kraftig forbedret, og fartsfølelsen skal være enda større enn før. Ellers forteller 10tacle at dynamiske værendringer og dag-natt sykluser vil, sammen med et imponerende skadesystem, nok en gang tilby en imponerende spillopplevelse for PC-eiere som liker bilsimulatorer.

Spillet vil kjøre på den neste generasjonen av gMotor-motoren, og basert på skjermbildene som er kommet ut til nå (både offisielle og bilder fra scannede artikler) ser det rimelig flott ut. Dermed er det bare for bilsimulatorentusiaster å glede seg til sommeren.

Siste fra forsiden