Marvel's Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy-trailer røper mer om historien i spillet

Star-Lord og kompani tar opp kampen mot en hel religion.

Guardians of the Galaxy forteller en helt ny historie om den noe rotete gjengen fra Marvel-universet. Det kommende spillet ble avduket under E3 i sommer, og torsdag vartet Square Enix opp med nok en trailer for opplevelsen.

Guardians of the Galaxy.
Square Enix

Mens spillets tidligere trailere har satt scenen og vist diverse spilling, er det historien som står i fokus denne gangen. Den nyeste videoen – som du ser over – introduserer blant annet flere av figurene som spillere skal få stifte bekjentskap til.

Her er blant annet Mantis og Nova Corps, samt den ondsinnede organisasjonen kalt Universal Church of Truth, som er på korstog for å konvertere hele galaksen til sin religion.

Som utvikleren forklarer ble kirkens fremmarsj kun muliggjort etter at Guardians-gjengen klønet til ting på starten av spillet. Dermed er det naturligvis Star-Lord og kompani som må ta jobben med å rydde opp.

Traileren gir også et lite glimt av hvordan Star-Lords våpen skal fungere i spillet. Disse er koblet til heltens DNA på et eller annet vis, og utover i spillet blir det mulig å forvandle disse fra vanlige pistoler til andre nyttige verktøy.

Marvel's Guardians of the Galaxy slippes 26. oktober, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Insomniac Games lager Wolverine-spill til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden