Guild Wars E3-demo åpnet

Den tidsbegrensede E3-demoen av Guild Wars har åpnet, litt tidligere enn det som opprinnelig var planen. Nå kan du selv finne ut hva Blizzard-veteranene i ArenaNet og MMORPG-giganten NCSoft har å by på.

Guild Wars er et massivt flerspillerspill som skryter av mange revolusjonerende funksjoner, og som ikke vil komme med noen form for abonnementsavgift. Spillet er utviklet av tidligere nøkkelpersoner hos Blizzard, altså folk som har vært med å gjøre Battle.net og flerspillerkomponenten i Diablo-spillene til den enorme suksessen de har blitt, og nå håper åpenbart koreanske NCSoft at de skal gjenta denne suksessen for dem.

Hvis du er en av de mange som har lastet ned Guild Wars demoklienten kan du nå bli en av de første som får prøvespille Guild Wars. E3-demoen varer, som navnet tilsier, til E3-messen er over, og inneholder en rekke begrensninger i forhold til fullversjonen (karakterer kan blant annet kun nå level 15, og det tilgjengelige området er langt mindre enn det vil være i den ferdige versjonen). Demoen vil likevel gi et godt inntrykk av hva dette spillet har å by på.

Hvis du ikke har lastet ned E3-demoklienten kan du finne den ved hjelp av vår artikkel (som vi har lenket til under). Denne artikkelen inneholder dessuten mye mer informasjon om dette lovende spillet.

Siste fra forsiden