Guild Wars får utgivelsesdato

Den vestlige utgivelsesdatoen for Guild Wars er nå klar, og i tillegg har Arena.net lansert en ny video fra spillet.

Arena.net har nå fortalt at Guild Wars vil lanseres i Nord Amerika og Europa den 28. april i år. Utviklerne forteller at spillet alltid har vært ment som et globalt spill, og at spillere fra hele verden vil kunne spille med hverandre allerede fra lanseringsdatoen av. Spillere som forhåndsbestiller spillet får kodene deres en dag før utgivelsesdatoen, slik at de kan starte spillingen allerede den 27. april.

I tillegg vil folk som forhåndsbestiller kunne ta del i de to siste betatestperiodene, som går fra 18. til 20. mars og 15. til 17. april. Den kommende betatestperioden (18. til 20. februar) kan nås av alle, men kun via ulike konkurranser (for detaljer kan du besøke det offisielle nettstedet). Informasjon om hvordan europeere kan forhåndsbestille spillet vil bli lagt ut i de kommende ukene.

Guild Wars er det første spillet fra en gruppe veteraner fra Blizzard. Spillet tar de beste elementene fra massive onlinespill og kombinerer dem med et nytt oppdragsbasert design som fjerner de kjedelige delene av denne typen spill. Guild Wars kommer ikke med noen form for abonnementsavgift.

I Guild Wars kan du møte andre eventyrere i byer, og sammen kan dere lage en gruppe og dra på oppdrag sammen. Deres gruppe vil alltid ha sin unike kopi av oppdragskartet, og vil dermed ha landskapet helt for dere selv - "camping", "kill stealing" og lange køer for å fullføre oppdrag er dermed ikke en faktor i dette spillet.

I forbindelse med kunngjøringen av utgivelsesdatoen til Guild Wars, har Arena.net lansert en ny video. Denne finnes i to versjoner, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden