Guild Wars utvides

Til tross for at det massive flerspillerspillet nettopp har kommet ut på markedet er utvikler ArenaNet allerede godt i gang med nytt innhold og den første tilleggspakken.

Guild Wars har fått gode kritikker og mot alle odds makter de å konkurrere med giganten World of Warcraft. Mye av grunnen til dette er at du ikke trenger å betale noen månedsavgift for å delta i spillets makeløse virtuell rollespillverden. Isteden satses det på at tilleggspakkene skal innbringe noen kroner, og den første har vært under utvikling i et par måneder. Men først litt om den nært forestående oppdateringen av spillet.

Nyheter i produktoppdateringen blir flere områder å utforske, blant annet svære gruveanlegg og en storslått fjellkjede farget av Kong Vinter. Disse områdene vil selvsagt komme med mengder av nye monstre, objekter og oppdrag. Oppdateringen vil også sette fart i spillets stadig fremskridende historie.

Du vil også få muligheten til å se omtrent hver eneste kamp i verdenen mens de pågår, til forskjell fra det som er tilfellet i dagens Guild Wars (der du kun kan se egne kamper som du har deltatt og dødd i).

Målet til Arena.net er at hver nye tilleggsutgave skal tilføye like mye innhold som er tilgjengelige i det første spillet, meget ambisiøst og ikke minst spennende fra utviklerne. Den første omfattende tilleggspakken ventes å ligge i butikkene i løpet av våren 2006. Vi vet foreløpig lite om innhold, men kommer tilbake til dere så snart dette blir kjent.

Siste fra forsiden