Gun i duell med PSP

Activision har kunngjort litt informasjon om Gun: Showdown, et PSP-spill som kommer med alt gameplayet fra Gun, pluss litt ekstra.

Westernspillet Gun møtte relativt blandet kritikk da det dukket opp på markedet i fjor høst, men nå har Activision kunngjort at de er i ferd med å produsere en oppdatert PSP-versjon av spillet. Denne utvikles hos britiske Rebellion Studios, i samarbeid med de originale skaperne av Gun, Neversoft Entertainment.

PSP-versjonen av Gun har fått navnet Gun: Showdown, og kommer til høsten. Spillet vil inneholde alt gameplayet fra versjonene til de stasjonære konsollene og PC, men kommer også med nye sideoppdrag, "quick play"-moduser, flerspillermoduser og gameplayfunksjoner som er unike for PSP-systemet.

I Gun får du kontroll over Colton White, en banditt fra det 19. århundre som får livet snudd på hodet. Faren blir drept i en båtmassakre, men han rekker å gi deg en mystisk medaljong og beskjeden om at egentlig ikke var din biologiske far. På sporet av din ekte far møter du både korrupte ordførere, tøffe opprørere og lojale indianere.

I løpet av spillets gang oppdager du din sanne opprinnelse, og blir raskt ettersøkt som den slemmeste skurken i ville vesten. Spillet foregår mest i tredjeperson, og du vil bruke mye tid på hesteryggen, diligenser, tog og kanoer. I slåsskamper får du bruk for dine egne knyttnever, men aller mest et våpenarsenalet typisk for westernstilen.

Siste fra forsiden