Half-Life 2: Episode One lanseres i dag

Om få timer vil Episode One være spillbar over Steam. I forbindelse med dette har Valve lansert nok en ny liten film fra spillet.

Om du besøker det offisielle nettstedet til Half-Life 2: Episode One, får du opp en nedtelling, og i skrivende stund er det snart bare fire timer igjen til spillet låses opp over Steam (kl. 19.00 norsk tid). Det er med andre ord ikke lang tid til vi får oppleve den første delen av fortsettelsen på Half-Life-historien.

I følge de som allerede har spilt Episode One, tar spillet mellom fire og seks timer å komme gjennom, men har blant annet en modus med kommentarer fra utviklerne, for å friste til en ekstra gjennomspilling.

Gabe Newell har nylig fortalt at den nye trilogien begynner å gi spillerne innblikk i konsekvensene av handlingene deres gjennom de to forrige spillene, og at ikke alle disse er like gode. Mye av dette omhandler G-Man, som nå er i ferd med å miste kontrollen over Gordon.

I forbindelse med den kommende lanseringen av Episode One, har Valve gitt ut en serie videoer fra spillet. I dag lanserte de video nummer fire, men hvis du ikke har fått med deg alle de foregående videoene fra spillet har vi dem her (alle er i wmv-format):

Siste fra forsiden