Half-Life 2: Episode Two til sommeren

Computer & Video Games forteller at utgivelsen av Half-Life 2: Episode Two har sklidd enda litt fremover i tid.

Det britiske nettstedet Computer & Video Games har snakket med Valve-mann Doug Lombardi, som har fortalt at Valve nå sikter på å få lansert Half-Life 2: Episode Two til sommeren neste år. Opprinnelig var planen at den neste episoden i Half-Life-eposet skulle lanseres før nyttår, så ble utgivelsen utsatt til første kvartal neste år, før C&VG nå melder at det ikke kommer før sommeren.

Valve skal ikke ha gitt noen begrunnelse for utsettelsen av Half-Life 2: Episode Two, som lanseres sammen med Team Fortress 2 og Portal. Forrige gang spillets lansering ble utsatt, fortalte Doug Lombardi at bare var snakk om at Valve hadde vært litt for optimistiske med den første kunngjøringen sin, noe de som kjent har fått for vane å være.

Enkelte spekulerer i om grunnen til utsettelsen er at konsollversjonene krever ekstra arbeid. Spillet skal som kjent lanseres til Xbox 360 og PlayStation 3 i tillegg til PC, og konsollversjonene inkluderer også Half-Life 2 og Half-Life 2: Episode One.

I Half-Life 2: Episode Two vil du fortsette utforskingen av områdene utenfor City 17. Vi loves nye våpen og fiender, og et nytt filmatisk fysikksystem, som er utviklet av Valves Gray Horsfield – som blant annet har jobbet med ødeleggelsesscenene i Peter Jackson-filmen King Kong og Ringenes Herre-filmene.

Siste fra forsiden