Half-Life 2: Episode Two utsatt igjen

Utgivelsen av Half-Life 2: Episode Two har nok en gang blitt skjøvet frem i tid.

Sammen med GSC Game World og 3D Realms har Valve opparbeidet seg et rykte som spillindustriens største eksperter på spillutsettelser. Nå har de og Electronic Arts kunngjort innholdet i de to versjonene av Half-Life 2: Episode Two, samtidig som de nærmest i en bisetning nevner at spillet vil ikke vil lanseres før til høsten eller vinteren.

Alyx sliter litt her

For øyeblikket er ikke Electronic Arts klare på om spillet kommer til høsten eller vinteren. De har nemlig sendt ut to versjoner av samme pressemelding, hvor den eneste forskjellen er at det står høsten i den ene, og vinteren i den andre. Vi er i kontakt med Electronic Arts for å finne ut hva som er korrekt, men det kommer altså tidligst til høsten.

Opprinnelig skulle Half-Life 2: Episode Two blitt lansert i tid for julehandelen i fjor, men etter hvert måtte Valve-mann Doug Lombardi innrømme at spillet ikke ville komme i salg før på nyåret. Først fortalte han at det ville komme tidlig dette året, og senere sa han at Valve siktet mot en sommerlansering.

Half-Life 2: Episode Two gir oss fortsettelsen på historien om Gordon Freeman, som tilsynelatende er den eneste som kan redde jordkloden fra en gjeng invaderende romvesener. Denne gangen må vi utforske en rekke områder utenfor City 17, og stifte bekjentskap med både nye og gamle fiender.

Spillet lanseres i to versjoner: The Black Box og The Orange Box. Den sorte boksen kommer kun for PC, og inneholder Half-Life 2: Episode 2, hjernetrimmeren Portal og flerspillerskytespillet Team Fortress 2. Den oransje utgaven kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og får alt innholdet fra The Black Box, pluss Half-Life 2 og Half-Life 2: Episode 1.

Siste fra forsiden