Half-Life 2 får kooperativ multiplayer

I dag kom den første informasjonen rundt multiplayer-aspektet i Half-Life 2. Det er nå klart at oppfølgeren til en av verdens viktigste og mest populære spill vil få støtte for kooperativ flerspilling.

Det er utviklerne av Sven Co-op - den originale Co-op-modifikasjonen til Half-Life, som forteller oss dette i dag via en pressemelding. Modifikasjonen gjorde det mulig for spillere å samarbeide gjennom singleplayer-delen. Den kooperative modellen vil utvikles i samarbeid med Valve Software, utviklerne bak Half-Life og Half-Life 2.

- Utviklingsteamet og jeg jobber for øyeblikket med å ferdigstille prosjektets design, og vi vil bevege oss videre så snart vi får hendene våre på utvilingsverktøyet (SDK). Vi har virkelig tro på at Half-Life 2 vil ta koopeativ spilling til et nytt nivå, forteller Sven Viking, prosjektleder i Sven Co-op. Han forteller videre at den nye versjonen av Sven Co-op vil være et resultat av fire års erfaring i sjangeren. Modifikasjonen de har laget for det originale Half-Life, er en av verdens mest populære.

Siste fra forsiden