Half-Life 2 lansert i Ukraina?

Nylig kom den noe overraskende nyheten ut om at det beryktede Half-Life 2 har blitt lansert i Ukraina. Men bildebeviser til tross, er dette egentlig ekte?

- Dette er helt nytt for meg, sier Kjetil Walseth, PR-ansvarlig for Vivendi Universal Games i Norge, når Gamer.no ringer ham om den usedvanlige nyheten.

Det går sjelden lang tid mellom Half-Life 2 sine opptredener i rampelyset. Det svært så utsatte spillet, som for øvrig forventes i salg i april i år, har gått gjennom mange prøvelser, slik som å fått all kildekoden frastjålet bare uker før den siste lanserinsdatoen skulle bli møtt. Og nå er det igjen opprør rundt skytespillet.

Nå har forskjellige kilder påstått at Half-Life 2 faktisk er lansert i Ukraina. Det er nettstedet HL2 Grounds som har lagt dette frem i lyset, og skilter blant annet med svært overbevisende bilder av den påståtte innpakningen til spillet. Men dette lukter naturligvis ugler i posteien, og vår kritiske innstilling fikk oss naturligvis til å kontakte Vivendi Universal om dette.

- Såvidt jeg vet har ikke engang Vivendi noe kontor i Ukraina, og det er kun Vivendi som har lov til å gi ut dette spillet. Her er det bare noen som har vært flinke med bildebehandling. Det er sluppet lite "artwork" og skjermbilder fra spillet, og det er kun det som er blitt brukt her, er den klare meldingen fra Walseth.

Dermed er nok det hele en stor og veldesignet bløff. Verdens Half-Life 2-fanatiske horde må fremdeles holde ut den smertefulle ventetiden, og trøste seg med at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves.

Siste fra forsiden