Half-Life 2 selges i Russland

I følge nettstedet til The Inquirer selges kopier av Half-Life 2 i Russland. Det er russiske pirater som står bak det hele.

Problemene for Valve vil ingen ende ta, og som en oppfølger til vår tidligere artikkel der vi kunne fortelle at piratutgaver av Half-Life 2 nå var på hyllene i Ukraina, kan vi nå meddele at det samme blir gjort i Russland. I følge The Inquirer dukket spillet opp i butikkene i byen Novosibirsk, komplett med 2 CD-er og rimelig ekte innpakning.

Det er angivelig russiske pirater som står bak prosjektet. De skal ha lappet sammen deler av spillet for å gjøre det spillbart, og i tillegg ha oversatt det til russisk. I følge kilder The Inquirer har vært i kontakt med, er det likevel problemer med selve historien og progresjonen i spillet, sannsynligvis på grunn av brett som ikke følger med.

Valve har delvis seg selv å takke for alt som har skjedd den siste tiden, da spillet ble stjålet fra deres maskiner i fjor - trolig på grunn av dårlig sikkerhet. Utvikleren selv, samt utgiveren Vivendi Universal sier at grunnen til de mange utsettelsene av spillet er på grunn av nettopp dette tyveriet. Ganske logisk da mye av nettkoden må skrives om for å unngå juksing.

Siste fra forsiden