Half-Life 2

Valve har nå lansert en ny video fra Half-Life 2, i det tradisjonelle Bink-formatet. I tillegg er tredje fase av forhåndsnedlastingen i gang.

Den nylanserte videoen er "Coast", hvor Gordon Freeman blant annet kjører Buggy og benytter seg av en stor kran for å kvitte seg med fiendene sine. Hvis du var våken under E3-messen er sjansene store for at du har sett en "shakycam"-versjon av denne filmen, men den offisielle versjonen vi lenker til her kommer naturligvis med et langt høyere detaljnivå enn lavkvalitetsfilmene vi fikk servert under E3.

Valve har også startet den tredje fasen av forhåndsnedlastingen av Half-Life 2. Denne gangen er det modellene i spillet som skal lastes ned, og når du har lastet ned alle de tre filene som er gjort tilgjengelig til nå kan du glede deg over at du har en rimelig stor del av Half-Life 2 på systemet ditt. Du behøver ikke forhåndsbestille spillet for å laste ned de delene av det som er gjort tilgjengelig til nå, men du må naturligvis betale om du ønsker å låse dem opp for spilling den dagen spillet blir lansert.

Coast-videoen er på 164 MB, og du finner den blant annet ved å følge disse lenkene:

Her er en serie bilder fra videoen:

Siste fra forsiden