Half-Life 2

Valve har akkurat lansert to nye Bink-filmer fra Half-Life 2. Her får vi blant annet demonstrert den imponerende fysikkmotoren i spillet.

Det som kanskje imponerer mest med de mange filmene vi har sett fra Half-Life 2 er variasjonen. Vi har sett Gordon kjøre båt og bil, kjempe alene og med andre og kjempe mot alt fra bittesmå "hodelus" til enorme monstre som river ned bygningene rundt dem. Half-Life 2 ser ut til å komme med et variert gameplay og de mange spillområdene virker forskjellige fra hverandre.

Nå har Valve lansert to nye fullskjermsfilmer i Bink-format. Filmene det er snakk om er Ravenholm og Tenements, og begge ble første gang vist under E3-messen i mai. Begge varer i flere minutter, men på grunn av størrelsen og kvaliteten er de også svært store. Ravenholm er på ca. 200 MB, mens Tenements er på omtrent 100 MB.

Den spektakulære fysikkmotoren bak Half-Life 2 kommer spesielt godt frem i Ravenholm-filmen, hvor Gordon Freeman manipulerer en hel rekke ulike objekter på spillområdet. Hvis noe ser ut til å kunne flyttes på, er sjansene store for at det er mulig å gjøre det, og i tillegg bruke det som våpen på en eller annen måte. Sagbladene ser spesielt ubehagelige ut, men de er langt fra den eneste tingen spilleren har det moro med i denne filmen.

Du finner videoene her:

Siste fra forsiden