Halo

Halo til PC inneholdt en rekke småfeil og mangler da det først kom ut, men utviklerne har jobbet for harde livet for å fikse dem. Nå er en ny oppdateringen ute.

Versjon 1.03 fokuserer på flerspilleraspektet ved Halo. Den viktigste nye funksjonen legger til et system der folk som til stadighet tar livet av egne lagkamerater automatisk blir bannet. Som kjent er det en del barnslige individer som synes det er gøyere å sabotere andres moro enn å spille ordentlig selv, men nå blir det vanskeligere for slike folk å ødelegge for oss andre.

Naturligvis er det i et spill som Halo mulig å drepe en medspiller uten å ville det, og derfor er det en viss fleksibilitet i systemet. Hvis du dreper en medspiller kan du fortsette å spille så lenge du ikke gjentar handlingen innen en viss tidsfrist. Hvis du har mange medspillere på samvittigheten vil du imidlertid måtte leve med at det tar lengre å komme i gang igjen etter at du er blitt drept.

Den nyeste oppdateringen fikser også en rekke forhold med nettkoden, noe som skulle gjøre spillopplevelsen bedre. Patchen kan lastes ned fra nettstedene under, eller direkte fra Microsoft.

Siste fra forsiden