Har Duke fått et nytt hjem?

Har Duke fått et nytt hjem?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etablert som et definitivt faktum innenfor spillverden, er det bombesikkert at rykter rundt Duke Nukem Forever aldri vil dø. Vi var dog nokså sikker når utvikleren bak spillet-som-aldri-kommer, ble bekreftet konkurs for litt over ett års tiden siden.

Men nok en gang har det sovende ryktemonsteret blitt vekket til live. Siden hjemmesiden til Valve angivelig viste seg i mystisk drakt forleden har ryktebørsen gått amok, især var spekulasjoner rundt Half-Life: Episode 3 brennheite. Men til tross for at Episode 3 ble avkreftet, fortsatte noen likevel forsøket på å løse gåten bak det mystiske bildet på hjemmesiden. Og det var ingen liten hemmelighet som lå skjult bak de uskyldige tallene.

Om man kikker grundig på bildet kan man såvidt antyde konturene til en figur i bakgrunnen. Etter to minutter med Photoshop kommer figuren tydelig fram, komplett med både sigar og solbriller. Duke Nukem i person.

Litt triksing i Photoshop og ta-da!
Litt triksing i Photoshop og ta-da!

Som med alle rykter og lure PR-triks må vi selvsagt holde hodet kaldt og ta visse forbehold, men det er tross alt ikke helt usannsynlig at Valve har kapret den fortapte helten. E3 vil definitivt kaste ytterligere lys på saken, vårt mannskap fra Los Angeles stiller beredt.

(Kilde: feber.se/spel)

Kommentarer (35)

Forsiden akkurat nå

Til toppen