Hard to be a God til Europa

Actionrollespillet Hard to be a God, fra Akella og Burut, kommer til Europa mot slutten av året.

Den franske utgiveren Nobilis har fortalt at de har signert de europeiske utgivelsesrettighetene til Hard to be a God. Dette er et actionrollespill som er basert på en roman fra Strugatsky-brødrene, og foregår i det fiktive kongeriket Arkanar. Den europeiske utgivelsen vil finne sted i løpet av årets fjerde kvartal, om alt går slik Nobilis håper.

Spillhistorien skal være ikke-lineær, og spillet tilbyr fire avslutninger. I tillegg får du valgfrihet i forhold til hvordan du vil løse ulike situasjoner (og du kan f.eks. bestikke vakter i stedet for å kjempe mot dem). En detalj som er litt spesiell er at spillet foregår i to ulike tidsaldre, nemlig middelalderen og en alternativ fremtid. Dermed får du teste et bredt spekter ulike våpen og utstyr, fra pil-og-bue til maskingevær.

Du kontrollerer kun én figur direkte, men kan gi ordre til andre medlemmer av gruppen din. Under kamp vil du få mulighet til å utføre kombinasjonsbevegelser og spesialangrep (som å svimeslå eller avvæpne motstandere). Skader påført under kamp vil få langvarige konsekvenser figurene dine, og de kan til og med risikere å miste bein eller armer.

Siste fra forsiden