Harry Potter på nye eventyr

Nå har Electronic Arts kunngjort at Harry Potter og Føniksordenen er under utvikling.

Electronic Arts har kunngjort Harry Potter og Føniksordenen, et spill basert på den femte boken om den unge trollmannen Harry Potter. Spillet skal lanseres i juli 2007, samtidig med kinofilmen fra Warner Bros. Utviklingen foregår hos Electronic Arts britiske studio, og produsent Harvey Elliott forteller:

- Harry Potter og Føniksordenen er det første spillet i serien vi har utviklet til neste generasjons konsoller. Sammen med versjonene for dagens konsoller, lager vi en oppslukende versjon som fremfor alt er tro mot bøkene om Harry Potter, og som viser den samme verden tilhengere i alle aldre kjenner fra filmene.

I Harry Potter og Føniksordenen, kommer Harry tilbake til sitte femte år på Galtvort, hvor han oppdager at trollmannssamfunnet ikke tror på historien om hans nylige møte med slemme Lord Voldemort. Mange tror at hele greia har blitt oppdiktet av rektor Humlesnurr, og magiminister Cornelius Bloef mistenker Humlesnurr for å prøve å underminere ministeriets autoritet.

Derfor utnevner han en lærer i faget "forsvar mot svartekunster", som skal holde et øye med Humlesnurr og skolens elever. Problemet er at lærerens magi ikke holder mål, noe som tvinger Hermine, Ronny og Harry til å ta saken i egne hender. De arrangerer møter for en liten gruppe elever, hvor Harry lærer de andre hvordan de skal forsvare seg mot svartekunster.

Spillerne får rollen som Harry Potter og flere andre viktige figurer (slik som Humlesnurr og Sirius Svaart), bruke tryllestaver og oppleve et av de farligste og mest spennende årene i den unge trollmannens liv. Underveis får de utforske viktige steder på Galtvort i detalj, og alle stedene skal være gjengitt på samme måte som i filmen.

Harry Potter og Føniksordenen skal etter planen komme til Wii, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP, DS, GBA og PC.

Siste fra forsiden