Haze blir PS3-eksklusivt?

Ubisoft forteller at skytespillet Haze kun er under utvikling for PS3, noe som lover dårlig for versjonene til PC og Xbox 360.

Skytespillet Haze ble opprinnelig kunngjort for PS3, Xbox 360 og PC, men for en tid tilbake ble det klart at Ubisoft og Sony hadde inngått en avtale om at spillet skulle debutere på PS3 i år, og komme til Xbox 360 og PC til våren.

Nå har Ubisoft fjernet all informasjon om versjonene til PC og Xbox 360 fra det offisielle Haze-nettstedet. I en kommentar til nettstedet Computer & Video Games forteller de at spillet nå kun er under utvikling for PS3.

Gamespot har også fått en offisiell kommentar fra Ubisoft, nemlig at versjonene til PC og Xbox 360 "ikke er bekreftet". I følge Gamespot holder imidlertid Ubisoft døren åpen for «nye partnerskap».

Computer & Video Games forsøkte å få en uttalelse fra utviklerne i Free Radical Design, men de ønsket ikke å kommentere saken.

Free Radical Design ble startet av folkene bak Nintendo 64-klassikeren GoldenEye, og har stått for den kritikerroste Timesplitters-serien og det svært spennende actioneventyret Second Sight.

Siste fra forsiden