Hearts of Iron 2

Demoen av Hearts of Iron 2 er nå tilgjengelig, og her er det mye for historieinteresserte å sette tennene i.

Hearts of Iron fikk svært god kritikk da det ble sluppet tidlig i fjor, spesielt på grunn av den høye detaljrikdommen og de mange mulighetene spilleren fikk. Nå er strategiekspertene i svenske Paradox klare med etterfølgeren, og i dag - nøyaktig seksti år etter at den berømte offensiven i Ardennene startet - har de lansert en demo.

Denne demoen tar selvfølgelig for seg krigen i Frankrike, Nederland og Belgia i årene 1944-45, slik at du selv kan prøve å presse tyskerne tilbake dit de kom fra eller jage de allierte til sjøs. Demoen tilbyr naturligvis bare en brøkdel av det fullversjonen gjør, men du får likevel rikelig med muligheter til å prøve ulike strategier.

Fullversjonen kommer med fire store kampanjer, femten scenarier (som dekker blant annet D-Dagen, Vinterkrigen og Operasjon Barbarossa), og gode flerspillermuligheter (inkludert et kooperativt modus hvor to spillere kan samarbeide om å kontrollere samme land). Vi har en stor og fyldig sniktitt om spillet her på Gamer.no, som du finner ved å følge lenken nederst på siden.

Demoen, som er på 90 MB, finner du her:

Siste fra forsiden