Strategi under første verdenskrig

Hekstremt moro?

I Commander: The Great War får vi utkjempe første verdenskrig.

Svenske The Lordz Games Studio har stått for to spennende storstrategispill, nemlig Commander: Europe at War (som tok for seg andre verdenskrig) og Commander: Napoleon at War. Nå fortsetter serien med Commander: The Great War.

Heksagoner er kommet for å bli.

Her er det første verdenskrig som skal til pers, og som vanlig er det snakk om et turbasert strategispill med massevis av lekre heksagoner. Du får rollen som en av stormaktene i krigen, og kan spille gjennom hele greia eller fokusere på mindre, historiske scenarier.

Som militærleder får du 16 ulike typer enheter, inkludert infanteri, kavaleri, pansrede biler, stridsvogner, artilleri, pansertog, kampfly, bombefly, zeppelinere, ubåter, kryssere og slagskip. Du kan også feste historiske kommandanter til enhetene dine, for å få dem til å yte bedre.

Spillområdet strekker seg fra USA i vest og Afrika i sør til Uralfjellene i Øst og Skandinavia i nord. Underveis kan du forske frem ny teknologi - stridsvognen er for eksempel ikke med i starten, mens flyene er spinkle greier som ikke skremmer særlig mange.

Selv om spillet skal være autentisk og omfattende, loves vi at det skal være rimelig lett å sette seg inn i. I tillegg til enspillerkampanjene kan du spille mot andre, enten i gode, gamle "hotseat"-modus (på samme maskin), eller via Slitherines egen "play by e-mail"-server.

Commander: The Great War kommer i salg til høsten, og blir tilgjengelig fra de nettbaserte spillbutikkene til Slitherine og Matrix Games. Ta en titt på den offisielle kunngjøringen for mer info.

Siste fra forsiden