Helgeunderholdningen er sikret

Hva har Starship Troopers, Blitzkrieg II, Bet on Soldier og 18 Wheels of Steel: Convoy til felles? De har alle fått nylanserte demoer.

Mangler du noe å gjøre i helgen? I så fall kan vi sannsynligvis hjelpe deg - her har vi nemlig fire forskjellige demoer, og enten du liker skytespill, strategispill eller bilspill burde du ha noe å kose deg med her.

Den første demoen er av Empires spillversjon av Starship Troopers, actionfilmen hvor menneskeheten trues av en nådeløs rase med insektslignende romvesener som formerer seg raskere enn kaniner og som ikke er særlig hyggelige mot naboene sine. I demoen får du spille en del av spillets tredje brett, hvor du må forsvare "Outpost 29" fra en sverm av insektmonstre samtidig som du må prøve å gjenopprette stedets strømforsyning. Demoen er på 450 MB, og du finner den her:

Den neste demoen er også av et skytespill; Kylotonns Bet on Soldier. I dette spillet kjemper du og en gjeng andre leiesoldater for penger og ære, og alt dere gjør sendes direkte på TV. Demoen lar deg prøve tre forskjellige karakterklasser og inneholder et øvingsoppdrag og et kart som heter Cargo Bay (her får du også prøve "mech"-lignende "exoskeletons"). Installasjonsfilen er på hele 540 MB, og kan lastes ned herfra:

Fra fremtiden til fortiden; etterfølgeren til det populære Blitzkrieg er snart klart for utgivelse. Her må du ta del i forskjellige operasjoner fra andre verdenskrig, og utviklerne i Nival lover realistiske og autentiske enheter og et gameplay som tvinger deg til å tenke før du handler. Demoen inneholder tre oppdrag - ett hvor du får kjempe for tyskerne, ett hvor du får representere russerne og ett fra den amerikanske kampanjen. Du finner den 269 MB store demoen her:

Dagens siste demo er av 18 Wheels of Steel: Convoy, det nyeste lastebilspillet fra SCS Software og ValuSoft. Her må du prøve å tjene penger ved å frakte varer fra by til by i store lastebiler. Naturligvis lønner det seg å komme så raskt frem som mulig, men brudd på trafikkreglene straffes hardt om lovens lange arm oppdager det. Denne demoen gir deg tilgang til hele spillet i seksti minutter, og om du har lyst til å spille videre etter at tiden er ute må du kjøpe lisenskode over nettet. Du finner den 128 MB store installasjonsfilen her:

Siste fra forsiden