Hellgate: London lanseres i sommer

Blizzard-veteranene i Flagship Studios kaller Hellgate: London for den spirituelle etterfølgeren til Diablo II.

Siden Diablo II ble lansert i år 2000 har tilhengere av serien ønsket seg en etterfølger, uten at Blizzard har levert. Nå er det imidlertid klart at Hellgate: London lanseres til sommeren, og tidligere Blizzard-topp Bill Roper (nå sjef for Flagship Studios, som består av flere veteraner fra Blizzard) beskriver spillet som den spirituelle oppfølgeren til Diablo II.

Bill Roper forteller at et av hovedmålene til Flagship Studios er å nå ut til de millionene av Diablo-spillere som ønsker seg en spillopplevelse som minner om Diablo. Hellgate: London er et førstepersons rollespill som foregår i en apokalyptisk fremtid, men Roper forteller at gameplayet i stor grad representerer en fortsettelse av gameplayet i Diablo II.

Spillet kombinerer actionelementer fra førstepersons skytespill med dybden fra rollespill, og på samme måte som Diablo-spillene loves vi tilfeldig genererte spillområder, objekter og hendelser. Spillet kommer med et robust og fleksibelt system for spilleregenskaper og magiske tryllerier, og lar deg skreddersy helten din både i forhold til utseende og evner.

I Hellgate: Londons dystre fremtidsvisjon har demoner invadert jorden og utradert det meste av menneskelig sivilisasjon. Nå jobber grupper med røtter i den eldgamle Tempelridderordenen for å bevare menneskeheten. De har blitt tvunget til å gå under jorden, og befinner seg i katakomber, gamle kloakkanlegg og undergrunnsbaner under store byer, slik som den nå ugjenkjennelige London.

Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden