Hellgate: London legges ned

Historie rett over nyttår

London-helvetet drepes av Namco Bandai.

Blizzard-veteranene i Flagship Studios har vært i trøbbel en god stund, men ble øyensynlig reddet av Namco Bandai på sensommeren.

Det er snart over og ut for Hellgate: London.

Nå er Namco imidlertid ute med slakterkniven, og første offer er MMO-spiller Hellgate: London. Det melder Gamespot . Spillet vil være gratis å spille frem til 1. februar, men da er det ettertrykkelig slutt. Spillet holder rett og slett ikke mål i et stadig tøffere MMO-marked.

Hellgate: London er et actionrollespill-MMO i som låner enkelte elementer fra Diablo, men som benytter seg av førstepersons synsvinkel. I fremtidsverdenen spillet foregår i har demoner invadert jorden og utradert det meste av menneskelig sivilisasjon.

Derfor jobber grupper med røtter i den eldgamle Tempelridderordenen for å bevare menneskeheten. De har blitt tvunget til å gå under jorden, og befinner seg i katakomber, gamle kloakkanlegg og undergrunnsbaner under store byer, slik som den nå ugjenkjennelige London.

Vår anmelder, Joachim Froholt, var sånn passe fornøyd i sin anmeldelse, men ble aldri blåst av stolen av det nå nedlagte spillet.

Siste fra forsiden