Hellgate: London

Det er på tide å rydde bermen bort fra Londons gater, i den nylanserte demoen av Hellgate: London.

Hvis ikke du vil dra til Helvete, får Helvete komme til deg. Det er i alle fall det som skjer i Hellgate: London, hvor en serie portaler til en demonisk underverden åpnes rundt om i verden. Som vanlig med slike demoner, er de ikke her for å hilse på og kanskje ta en kopp te: Nei, de vil drepe og plyndre og generelt være veldig onde.

Førstepersons actionrollespill fra Diablo-skaperne

En av portalene befinner seg i London, og det gjør tilfeldigvis du også. I det etterlengtede actionrollespillet Hellgate: London må du ta del i menneskehetens undergrunnskamp mot de demoniske fiendene, og forhåpentligvis klarer du å finne en måte å stenge portalen på, slik Londons gater blir «trygge» igjen.

Hellgate: London er debutspillet fra Flagship Studios, en utvikler bestående av en gruppe veteraner fra Blizzard. Disse inkluderer tidligere Blizzard North-sjef Bill Roper og Diablo-skaperne Max Schaefer, Erich Schaefer og David Brevik.

Den nylanserte demoen av Hellgate: London leverer en liten smakebit av spillet. Her får du velge mellom to av spillets klasser, nemlig den sverdfokuserte Blademaster og skytespesialisten Marksman. Demoen kommer med en håndfull historieoppdrag og sideoppdrag, og installasjonsfilen er på solide 1,5 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden