Heltemodige PSP-spill på vei

Den kommende filmen 300: March to Glory (inspirert av en Frank Williams-tegneserie) blir PSP-spill. I tillegg kan PSP-eiere glede seg til Legend of Heroes II.

Warner Bros. Interactive har nylig kunngjort 300: March to Glory. Dette spillet er basert på den kommende filmen 300: March to Glory, som igjen er basert på en tegneserie fra Frank Miller. Filmen kommer med en særegen visuell stil som spillet har latt seg inspirere av. Spilleren får rollen som Kong Leonidas, som leder 300 spartanske soldater mot Xerxes og hans massive persiske hær.

Ved hjelp av sverd, skjold og spyd må du kjempe både alene og sammen med de andre spartanerne. Spillet kommer i 2007, samtidig med filmen, og utviklingen foregår hos Collision Studios. Jason Hall fra Warner Bros. Interactive forteller at filmen kommer med en intens historie og vedvarende action, noe som gjør at den passer perfekt som et slående videospill.

Legend of Heroes II: Prophecy of the Moonlight Witch, fra Namco Bandai, er et japansk rollespill som foregår i en fantasiverden truet av onde makter. Spillet følger barndomsvennene Jurio og Chris, som på en pilgrimsreise finner ut at hele verden er i fare. Nå må de samle vennene sine for å redde dagen. Legend of Heroes II er et turbasert rollespill med et unikt system for kjæledyr, og lanseringen er satt til sommeren 2006.

Siste fra forsiden