Game Pass - april 2024

Her er første ladning med Game Pass-spill for april

Kona vender tilbake til Game Pass denne måneden.
Parabole

Påsken er over og april er godt i gang. Med det har Microsoft avslørt den første runden med spill som ankommer Game Pass denne måneden.

De første tre spillene er allerede tilgjengelige for abonnenter. Det gjelder bilspillet LEGO 2K Drive for konsoll og Cloud, actioneventyret Lil Gator Game for PC, Xbox og nettskyen og golfspillet EA Sports PGA Tour for PC, Xbox Series X/S og Cloud.

Neste spill på programmet er Kona, som kommer tilbake til Xbox og Cloud den 9. april. Detektivspillet fikk en god mottakelse da vi anmeldte spillet tilbake i 2017.

9. april gjør også Botany Manor sin Game Pass-debut. Nylanseringen, et gåtespill i førsteperson, kan spilles på PC, Xbox Series X/S og via nettskyen.

Deretter går abonnementstjenesten litt tilbake i tid, med Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition den 11. april. Lara Croft-eventyret – det tredje i «reboot»-serien til Square Enix – kan spilles på PC, konsoll og Cloud.

Denne Game Pass-ladningen rundes av med nok et splitter nytt spill for PC, Xbox Series X/S og Cloud. Det heter Harold Halibut, et historiedrevet eventyr satt på et romskip fullt av merkelige figurer og hemmeligheter å bli kjent med. Harold Halibut slippes 16. april.

Nye Game Pass-tilskudd betyr selvfølgelig også at noen eldre titler forlater tjenesten. 15. april tar Microsoft farvel med følgende spill:

  • Amnesia Collection (PC, Xbox og Cloud)
  • Amnesia: Rebirth (PC, Xbox og Cloud)
  • Back 4 Blood (PC, Xbox og Cloud)
  • Phantom Abyss (PC, Xbox og Cloud)
  • Research and Destroy (PC, Xbox og Cloud)
  • Soma (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i april »

Siste fra forsiden