Her er spill-Bond

Se de første bildene

James Bond-skuespiller Daniel Craig tar seg godt ut også i spillform.

De fleste som liker spill og James Bond snakker fortsatt om Goldeeye-spillet som kom ut på gode, gamle Nintendo 64. Det var en skikkelig skytespillklassiker.

Trykk på bildet for å se de fem ferske skjermbildene.

Nå gjør James Bond et nytt forsøk på å imponere i spillform, denne gangen med Daniel Craig og The Quantum Solace. I bilderammen kan du kikke på de fem første bildene fra spillet, som utvikles av velkjente Treyarch.

The Quantum Solace er et førstepersons skytespill der du også kan bruke et tredjepersonskamera når du skal ta dekning. Her får vi nemlig servert både action og sniking i samme pakke.

Videre loves vi fiender med knivskarp kunstig intelligens, og du må bruke kløkt om du skal overvinne slemmingene.

Spillet bruker likheten og stemmene til skuespillerne i filmen James Bond: Quantum of Solace, så slik sett bør Bond-opplevelsen være sikret. Spillet støtter også flerspiller over nett for opptil 12 spillere, og modusene skal være varierte og underholdende.

Spillet utvikles til PC, Wii, Playstation 2, DS, Xbox 360 og Playstation 3, men har foreløpig ikke fått noen slippdato. Siden filmen kommer i starten av november er det naturlig å tro at spillet kommer omtrent samtidig.

Siste fra forsiden