Game Pass - august 2023

Her er spillene du får med Game Pass i august

Måneden byr blant annet på to knallsterke indiespill.

Celeste.
Maddy Makes Games

August er i gang og med det har Microsoft avslørt hvilke spill som kommer til Game Pass denne måneden. De nye tilskuddene føres an av to svært gode indiespill, nemlig Celeste og Limbo.

Celeste er tilgjengelig allerede nå, på PC, konsoll og nettskyen. Plattformspillet nådde høyt opp i vår kåring av de beste enspilleropplevelsene i 2018, med både solid musikk og en velskapt historie som tar opp vanskelige temaer som depresjon.

Abonnenter på PC, Xbox og Cloud kan også nå hive seg over A Short Hike. Eventyrspillet inviterer på rolig vandring i fjellandskapet Hawk Peak Provincial Park, der man kan følge stien eller stake ut sin egen kurs.

Limbo.
Playdead

8. august venter plattformaction i Broforce Forever. Det sideskrollende skytespillet blir tilgjengelig på samtlige Game Pass-plattformer, der det får følge av herlige Limbo dagen etter.

Vår anmelder sparte ikke på komplimentene da han klinket til med ni av ti på karakterskalaen for Limbo. Blant annet roste han spillets visuelle presentasjon og kalte opplevelsen et kunststykke.

Bybyggerspillet Airborne Kingdom tar turen til Game Pass for PC, konsoll og nettsky den 10. august og fem dager etter kommer Everspace 2. Romfartseventyret er allerede tilgjengelig for PC, og rulles også ut for Xbox Series X/S og via nettskyen.

15. august takker Game Pass også farvel med et knippe titler. Følgende spill fjernes fra abonnementstjenesten:

  • Death Stranding (PC)
  • Edge of Eternity (PC, Xbox og Cloud)
  • Midnight Fight Express (PC, Xbox og Cloud)
  • Total War: Warhammer III (PC)

LES OGSÅ: Her er spillene du får med PlayStation Plus i august »

Siste fra forsiden