PlayStation Plus - august 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i august

Golf, drømmer og kråka med ljåen.

Devolver Digital

Det nærmer seg august, og med det har Sony avslørt hvilke spill som deles ut til PlayStation Plus-abonnenter den kommende måneden.

Denne gangen kan spillere raske med seg PGA Tour 2K23, Dreams og Death's Door. Alle tre blir tilgjengelige for de med Essential-, Extra- eller Premium-abonnement.

PGA Tour 2K23 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

PGA Tour 2K23.
2K

Fjorårets innslag i 2Ks golfspillserie er første på listen med PlayStation Plus-spill for august. Her får man traske rundt på baner over hele verden, og spille som flere av verdens beste golfere.

PGA Tour 2K23 inkluderer flere moduser som blant annet MyPlayer, hvor du lager din egen spiller og prøver å klatre til topps på rankinglistene. Kan spilles sammen med venner, enten lokalt eller på nett.

Dreams (PlayStation 4)

Dreams.
Sony Interactive Entertainment Europe

Media Molecule kunngjorde tidligere i år at studioet trapper ned støtte for Dreams. Spillbyggeverktøyet får ingen flere oppdateringer fra og med september, men det vil fortsatt være mulig å skape og dele alle mulige kreasjoner.

Vi likte mulighetene som Dreams representerte da spillet kom ut i 2020. Byggeverktøyet ble omtalt som «fenomenalt» av vår anmelder, selv om Andreas Bjørnbekk den gang savnet mer innhold for de som foretrakk å spille fremfor å skape.

Death's Door (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Death's Door.
Devolver Digital

Death's Door kombinerer klassisk Zelda med Dark Souls-elementer i et actioneventyr der du – i rollen som kråken med ljåen – må hente fortapte sjeler til dødsriket. Vi likte spillet svært godt da det kom ut for to år siden.

– Death's Door er og blir en skikkelig trivelig opplevelse, og et supert alternativ for fans av vanskelige spill som er ute etter noe som er litt mer overkommelig. Spillet vil absolutt teste evnene dine i løpet av sine 10-15 timer, men oppgavene føles aldri uoverkommelige, skrev undertegnede den gang.

Alle tre spillene kan lastes ned via PlayStation-butikken, fra 1. august til 4. september.

LES OGSÅ: Chrono Trigger-inspirert rollespill lanseres samtidig på PlayStation Plus og Xbox Game Pass »

Siste fra forsiden