Game Pass - juli 2023

Her er spillene du får med Game Pass i juli

Grand Theft Auto V gjør comeback på abonnementstjenesten.

Rockstar

Ny måned betyr nye spill på Game Pass. Microsoft har avslørt den første ladningen med titler som ankommer abonnementstjenesten i juli, med blant annet et gjensyn med et av tidenes mest populære spill.

Etter et avbrekk fra Game Pass er Grand Theft Auto V nå tilbake, både på konsoll og via nettskyen. Abonnenter kan også hive seg over actioneventyret Sword and Fairy: Together Forever på PC, Xbox og Cloud.

6. juli blir det Devolver-galskap på PC, Xbox og Cloud Game Pass, med spillet McPixel 3. Det etterfølges av bygge- og simulatorspillet Common'hood PC, konsoll og sky og flerspillerskyteren Insurgency: Sandstorm på PC den 11. juli.

Exoprimal debuterer på Game Pass 14. juli.
Capcom

Tre dager senere er det klart for fremtidsrettet dinosaurskyting i Exoprimal, som kommer til Game Pass på lanseringsdagen. Spillet blir tilgjengelig via PC, Xbox og Cloud.

Denne ladningen med tilskudd rundes så av 18. juli, med fabrikkbyggespillet Techtonica og Ron Gilbert-eventyret The Cave. Begge kommer til konsoll og nettsky, mens Techtonica også blir tilgjengelig på PC.

Som vanlig skal også et knippe spill fjernes fra Game Pass. Denne gangen er det kun tre spill som forsvinner, og du har frem til 15. juli på å gjøre unna følgende:

  • Exo One (PC, Xbox og Cloud)
  • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (PC, Xbox og Cloud)
  • Spelunky 2 (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Microsoft setter opp prisen på Xbox Series X og Game Pass Ultimate »

Siste fra forsiden