Game Pass - juni 2023

Her er spillene du får med Game Pass i juni

Abonnementstjenesten får en ny ladning med spill neste måned.

Frictional Games

Microsoft har avslørt hvilke spill som er på vei til abonnementstjenesten Game Pass. Selskapet har allerede rullet ut tre nye titler, pluss ytterligere åtte som kommer i løpet av første halvdel av juni.

Se Game Pass-spillene for juni.
Microsoft

Allerede nå kan abonnenter laste ned og spille actiongåtespillet Supraland: Six Inches Under på PC, konsoll og Cloud. På de samme plattformene kan du også prøve eventyret Chicory: A Colorful Tale, mens sandkassespillet Farworld Pioneers er tilgjengelig på PC og konsoll.

Årets første junidag – en torsdag, for den som følger med – introduserer tre spill til Game Pass. Lek bilmekaniker i Car Mechanic Simulator 2021, skyt demoner i Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer og lev livet som småtyv i The Big Con. Alle tre kommer til PC, Xbox og via skyen.

6. juni blir ting litt ekstra skummelt, i nylanseringen Amnesia: The Bunker. Førstepersonsgrøsseren kommer til PC, konsoll og nettskyen, og får selskap av rollespillet Rune Factory 4 Special og det mildt sagt merkelige Hypnospace Outlaw.

Game Pass-puljen avsluttes med Tim Schafers stablespill Stacking for Cloud og konsoll den 8. juni, etterfulgt av det nydelige eventyret Dordogne på PC, Xbox og Cloud den 13. juni.

Månedens Game Pass-dugnad blir 15. juni. Da forsvinner følgende spill fra tjenesten:

  • Bridge Constructor Portal (PC, Xbox og Cloud)
  • Chorus (PC, Xbox og Cloud)
  • Maneater (PC, Xbox og Cloud)
  • Mortal Shell (PC, Xbox og Cloud)
  • Serious Sam 4 (PC, Xbox og Cloud)
  • Total War: Three Kingdoms (PC)

LES OGSÅ: Microsoft har satt tidspunkt for sommerens Xbox- og Starfield-show »

Siste fra forsiden