Xbox Game Showcase

Microsoft har satt tidspunkt for sommerens Xbox- og Starfield-show

– Dagen spillere har ventet på.

Bethesda Softworks

Microsoft har bekreftet tidspunkt for sitt planlagte spillshow. Det hele går av stabelen søndag 11. juni, klokken 19:00 norsk tid, med Starfield Direct rett etterpå.

Hvor lenge showene skal vare og hvilke spill som blir med – bortsett fra Starfield – ble ikke avslørt. Via sine nettsider nølte Xbox riktignok ikke med å sette høye forventninger for dagen.

Ingen E3 i 2023, men Xbox skal fortsatt ha show.
Xbox Game Studios

– Bli med oss for å se noe nye overraskelser og første glimt på spill fra våre utrolige talentfulle interne studioer og våre mange kreative partnere på tvers av kloden. Dette er dagen spillere har ventet på for å se hva som kommer til Xbox, PC og Game Pass.

– Starfield Direct inviterer dere med inn til Bethesda Game Studios for å lære mye, mye mer om Starfield, med tonnevis av nye spillklipp, utviklerintervjuer og informasjon fra bak kulissene.

Videre kommer Microsoft til å holde en Xbox Games Showcase Extended fra 19:00 på tirsdag 13. juni. Her blir det intervjuer med utviklere og litt mer info om spillene selskapet viste på søndagen.

E3 2023 er avlyst, men flere selskaper planlegger å vise spill i løpet av sommeren. Blant annet inviterer Ubisoft til spillpresentasjon 12. juni. Summer Game Fest går også som planlagt, med sceneshow 8. juni.

LES OGSÅ: Storbritannia stopper Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard »

Siste fra forsiden