Game Pass - november 2023

Her er spillene du får med Game Pass i november

Sega

November byr på en rekke nye spillopplevelser for de som abonnerer på Game Pass. Microsoft avslørte akkurat hva som ankommer tjenesten de neste ukene, både for PC, Xbox og via nettskyen.

Allerede nå kan spillere laste ned åpen verden-eventyret Wartales og hive seg ut i middelalderkamper. Wartales er tilgjengelig på PC, konsoll og Cloud – der man også nå kan spille Headbangers: Rhythm Royale og Jusant, for den som ikke fikk med seg dem fra forrige måned.

2. november er det klart for alt fra rullebrett og turbaserte kamper til matlaging og tenåringsdrama i Thirsty Suitors. Det historiedrevne spillet kommer til PC, Xbox og via skyspilling.

Ivrige fotballtrenere får teste ferdighetene sine 6. november, med lanseringen av Football Manager 2024. Dette kommer dag én til Game Pass, med både PC-versjon og konsollversjon avhengig av hvilken plattform du foretrekker.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.
SEGA

9. november skal tre spill ut i Game Pass-ilden, for PC, Xbox og Cloud. Her venter to helt nye spillanseringer i strategi-/bybyggerhybriden Dungeons 4 og actioneventyret Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, samt monsterjakt i EA-spillet Wild Hearts.

Første ladning for november rundes av med litt mer avslappende opplevelser. Først ut er Stardew Valley-inspirerte Spirittea 13. november, etterfulgt av gårdsdrift og late dager i Coral Island 14. november. Førstnevnte for PC, konsoll og nettsky, mens Coral Island kun kommer til Cloud og Xbox Series X/S.

For å gjøre plass til nykomlingene er det også en haug med spill som skal bort. 15. november tas følgende spill ut av Game Pass-rotasjonen:

  • Coffee Talk (PC, konsoll og Cloud)
  • Exapunks (PC)
  • Ghost Song (PC, konsoll og Cloud)
  • Gungrave G.O.R.E (PC, konsoll og Cloud)
  • Football Manager 2023 (PC)
  • Football Manager 2023 Console (PC, konsoll og Cloud)
  • Lapin (PC, konsoll og Cloud)
  • Townscaper (PC, konsoll og Cloud)

LES OGSÅ: Xbox slår ned på bruk av tredjepartsutstyr »

Siste fra forsiden