PlayStation Plus - august

Her er spillene du får med PlayStation Plus i august

Yakuza, oppusset Tony Hawk og små mareritt.

Sega

Sony har avslørt hvilke spill som deles ut for PlayStation Plus-abonnenter neste måned. Som vanlig er det tre spill å hente, uansett om du abonnerer på Essential, Extra eller Premium.

Samtlige blir tilgjengelige 2. august, og man har frem til 6. september på å hente dem ut.

Yakuza: Like a Dragon (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Yakuza: Like a Dragon.
Sega

Yakuza: Like a Dragon fra 2020 leverte mer rollespillfokus enn hva vi er vant til fra serien. Resultatet ble knakende godt, og vår anmelder var hakket unna toppkarakter.

– Mest av alt er dette et fantastisk godt sammensnekret japansk rollespill. Det byr på alt du kunne ønske fra sjangeren. En glimrende historie, et fantastisk figurgalleri, et engasjerende kampsystem, samt en hel haug med minispill og diverse dill-dall du kan bruke tiden på, skrev Øystein Furevik.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Tony Hawk's Pro Skater 1+2.
Activision

Activision og det nå nedlagte Vicarious Visions tok i 2020 oppussingshammeren til de to første spillene i Tony Hawk's Pro Skater-serien. Med overhalt grafikk, nye og gamle skatere å spille som og nesten hele det ikoniske lydsporet, var opplevelsen alt det vår anmelder hadde ønsket seg.

– Tony Hawk's Pro Skater 1+2 er en nydelig nostalgipakke for de som vokste opp med og var glad i de tidligste spillene i serien. Begge de to første spillene er pusset opp med alle banene, de samme proffskaterne og det samme uforglemmelige lydsporet, konkluderte Espen Jansen.

Little Nightmares (PlayStation 4)

Little Nightmares.
Bandai Namco Entertainment

Grøsserspillet Little Nightmares sender spillere ut på en svært så uhyggelig ferd i rollen som lille Six. Hun må løpe og snike for å unnslippe det marerittaktige stedet The Maw, i et eventyr som ble godt mottatt her på bruket.

– Little Nightmares er et annerledes grøsserspill som aldri føles langtekkelig eller kjedsommelig. Hver gang du tror at du har fått tak på spillet, kaster det seg rundt og serverer deg en ny vri eller en ny spillmekanikk som gjør at du må tenke annerledes for å komme deg helskinnet i mål. Little Nightmares har lært mye av Limbo, Inside og de mange andre, lignende indiespillene som er kommet de siste årene, men har et helt unikt preg som gjør at det skiller seg ut i mengden, var dommen fra Petter Lønningen.

Les også
PlayStation Plus-spillene for juni inkluderer visstnok God of War

LES OGSÅ: PlayStation Plus har foreløpig lite å stille opp med mot Xbox Game Pass »

Siste fra forsiden