PlayStation Plus - juni 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i juni

Basketball, dinosaurer og samurai.

2K

Juni 2023 er underveis, og med det har Sony avslørt nye spill som deles ut til PlayStation Plus-abonnenter. Fra 6. juni får man raske med seg de tre spillene NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 og Trek to Yomi.

Spillene er tilgjengelige for alle PlayStation Plus-abonnenter, uansett om du har Essential, Extra eller Premium.

NBA 2K23 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

NBA 2K23.
2K

Det nyeste spillet i NBA 2K-serien deiser inn på PlayStation Plus midt i NBA-finalen mellom Miami Heat og Denver Nuggets. Ikke dumt for fans av basketball, selv om NBA 2K23 bare har blandede anmeldelser.

Selve spillingen er ikke dum, med blant annet The Jordan Challenge som lar deg gjenoppleve høydepunkter fra karrieren til Michael Jordan. Spillets fokus på mikrotransaksjoner er det som trekker inntrykket ned.

Jurassic World Evolution 2 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Jurassic World Evolution 2.
Frontier Developments

Jurassic World Evolution 2 gir deg styringen over din egen dinosaurpark. Til tross for det spennende premisset var ikke oppfølgerspillet fra 2021 i nærheten av å imponere vår anmelder, som slet voldsomt med å finne noe positivt å si.

– De sekundene jeg ikke har vært en gretten gubbe med dette spillet har jeg vært nær likegyldig. Likegyldig. Jeg. Jeg som har tre utgaver av hver Jurassic Park-bok, flere utgaver av filmene enn jeg tør tenke på og en snerrende T-Rex til fem store lapper som ser olmt ned på meg fra hylla, konkluderte en skuffet Øystein Furevik.

Trek to Yomi (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Trek to Yomi.
Devolver Digital

Samuraispillet Trek to Yomi kombinerer stilige sverdkamper med et lekkert visuelt uttrykk. Dessverre er ikke spillingen på langt nær like god som utseendet, og opplevelsen holdt bare halvveis opp for undertegnede.

– Trek to Yomi er ikke det samuraispillet jeg hadde ønsket meg. Til det er kampsystemet og spilloopen for ensformig. At lærekurven plutselig skyter til himmels med jevne mellomrom bidrar også til at dette tidvis blir en frustrerende opplevelse.

Alle tre spillene kan lastes ned via PlayStation-butikken, fra 6. juni til 3. juli.

LES OGSÅ: Ratchet and Clank: Rift Apart kommer til PC i juli »

Siste fra forsiden