Ratchet and Clank: Rift Apart - PC

Ratchet and Clank: Rift Apart kommer til PC i juli

Nok et PlayStation-spill tar steget over på ny plattform.

Ratchet og robotkompisen Clank kommer til PC for første gang i sommer, med lanseringen av Ratchet and Clank: Rift Apart. Det tidligere PlayStation 5-eksklusive eventyret blir å finne på PC 26. juli, avslørte Sony denne uka.

Ratchet and Clank får PC-debut til sommeren.
PlayStation

den offisielle PlayStation-bloggen røpet porteringsspesialisten Nixxes Software de første detaljene om PC-versjonen av det nå to år gamle spillet. Her venter blant annet støtte for strålesporing, ulåst bildefrekvens, Nvidia DLSS3, DLAA, Reflex og AMD FSR 2.

Videre skilter spillet med full støtte for mus og tastatur, samt oppløsninger på 21:9, 32:9 og 48:9 for de med ultrabrede eller tredoble skjermoppsett.

Ratchet and Clank: Rift Apart kommer til PC via både Steam og Epic Games Store.

Lekkert actioneventyr

Ratchet and Clank: Rift Apart blir med de to følgesvennene på eventyr gjennom flere dimensjoner. Her støter de på nykomlingene Kit og Rivet, og må sette en stopper for flere varianter av Doctor Nefarious.

Spillet viste hva PlayStation 5 var i stand til, med slående grafikk og knapt en eneste lasteskjerm. Likevel savnet vår anmelder litt mer spenning og variasjon.

– Ratchet and Clank: Rift Apart er ikke noe mesterverk, men om du ser etter et fantastisk pent, actionfylt plattformspill på din nye konsoll, og viktigst av alt – mer Ratchet and Clank, er det bare å glede seg til et gjensyn med den ikoniske duoen, konkluderte Andreas Bjørnbekk.

LES OGSÅ: Ifølge PlayStation-sjefen synes spillfans det er helt greit å vente flere år på PC-versjoner »

Siste fra forsiden