Ratchet and Clank: Rift Apart

Ratchet and Clank: Rift Apart blir eksklusivt for PlayStation 5

Kommer ikke til PlayStation 4, ifølge Insomniac.

Sony Interactive Entertainment

Det neste spillet i Ratchet and Clank-serien – kalt Rift Apart – blir kun tilgjengelig for PlayStation 5. Det bekreftet utvikler Insomniac Games denne uken.

Kunngjøringen kom etter spørsmål fra en Twitter-bruker, som lurte på om spillet også kommer til PlayStation 4. Svaret fra utvikleren var kort, men enkelt nok å forstå.

Helt siden avdukingen av Ratchet and Clank: Rift Apart i juni har Sony og Insomniac lagt mye vekt på spillets lynraske innlasting av verdener, som kun er mulig takket være PlayStation 5s SSD-løsning. Det kan forklare hvorfor spillet nå står som et av de eneste PlayStation-spillene som faktisk er bekreftet som eksklusive for den nye konsollen.

Til tross for Sonys ønske om å få spillere over fra PlayStation 4 til PlayStation 5 så raskt som mulig, er det nemlig en rekke spill som også kommer til den eldre maskinen.

I september ble det klart at både Spider-Man: Miles Morales og Horizon: Forbidden West slippes på tversav konsollgenerasjonene. Det samme gjelder Little Big Planets 3D-sidesprang – Sackboy: A Big Adventure.

Demon's Souls kommer også kun til PlayStation 5.
Sony viste nylig frem mer av actionrollespillet »

Siste fra forsiden